1
Orang Memberi Komen

Shopping Lagi



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Rabu . 18 Februari 2015


Haii !! Hari ni Cikgu Faiz happy sangat. Sebab apa? Sebab barang yang Cikgu Faiz beli dah pon sampai. Yahuuu !!! Dari semalam tunggu baru petang tadi sampai. Dugaan betul kalau barang yang kita nak tu kan. Hihi.




Pagi tadi check tracking number dekat laman web poslaju tengok diorang dan buat proses penghantaran parcel tapi tunggu punya tunggu tak jugak sampai. Petang baru pakcik poslaju sampai siap borak-borak dengan abah lagi. Huhuhu. Iya la, Cikgu Faiz faham dekat nak raya ni kan banyak parcel tu yang lambat. Hihi.




Apa pun terima kasih buat pakcik poslaju sebab hantar barang Cikgu Faiz dengan selamat. Hihi. Tudung yang diidamkan telah tiba di depan mata. Yang ada perkataan LOVE tu namanya Love Word jenis white label. Yang lagi satu tu memang dah lama Cikgu Faiz dok cari. Lama tak lama la. Hihi. Puas hati sebab dah dapat design Orange Lotus jenis green label ni.




Hihi... Cantik tak? Cikgu Faiz beli Love Word ni dua helai sebab sehelai untuk biras. Memang comel sangat design ni. Sayang rasanya nak pakai. Huhu. Semakin hari design AIDIJUMA ni makin cantik. Kreatif betul datin mereka design terbaru setiap minggu. Huhuhu. Sekian saja laporan Cikgu Faiz pada hari ini. Sehingga berjumpa lagi.


Masakan Halal Cina --> SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
1 Comments

1 orang comel dah komen:

ezyra daniel said...

sama pon mcm makin suka pulak online shopping ni :'D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...