1
Orang Memberi Komen

Hannani Ada Hobi Baru



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 26 Februari 2015


Nak tahu tak? Sekarang ni anak dara Cikgu Faiz dan ada hobi baru di kampung. Hobinya ialah bermain masak masak. Hihi. Nak dijadikan cerita, Hannani ni memang pantang tengok orang dekat dapur. Mula la dia nak menyibuk sama. Huhu. Nenek dia pon apa lagi terus bagi besen dan senduk terus Hannani berjalan ke ruang tamu. Huhu. Selamat la dapur tidak dikemas oleh Hannani.





Senyap je dapat main sorang sorang tapi selalunya tak lama sebab abang Hakim suka sangat mengacau adik. Tak senang hati kalau tak tengok adik menangis. Huhu.




Yang ni gambar diambil secara curi curi. Hihi. Siap tolong mak masak di dapur Cikgu Faiz jenguk ke ruang tamu tengok tengok takde pulak Hannani. Rupa-rupanya dekat sini tengah main masak masak. Huhu. Sejak dah pandai berjalan ni Hannani memang suka buat hal sendiri. Nampaknya lepas ni bonda kena belikan mainan masak masak untuk Hannani. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
1 Comments

1 orang comel dah komen:

mama ila said...

hehehe...pasni bonda dah boleh beli dah kitchen set tu..hehehe yg siap ngan dapur tu..mesti seronok dia main

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...