0
Orang Memberi Komen

Kek Batik Alyn Farina Datang Lagi



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 27 Februari 2015


Minggu lepas Cikgu Faiz ada order kek batik ni secara online. Memang saja tunggu harga promo RM10 untuk sebekas sebab harga biasa RM15. Hihi. Dah lama jugak tak order kek batik ni. Walaupun ianya sekadar kek batik yang senang dibuat tapi rasa macam terpanggil-panggil untuk order. Hihi. Sekali sekala tekak ni memang teringin nak makan kek yang dibeli. Tangan pulak gatal-gatal je pegi order. Huhuhu.




Bukan selalu dapat harga promo RM10 sebekas tau. Kadang-kadang terlepas juga tapi nasib baik la sekarang ni owner kek batik ni rajin jugak buat harga promo tu. Hihihi. Sekiranya ada yang berminat untuk mencuba kek batik ni boleh la klik link kek batik di atas tu untuk pembelian ya. Dalam entri tu Cikgu Faiz ada letak link instagram dia.




Ini pulak rezeki untuk hari ini. Alhamdulillah... Ada parent yang bermurah hati memberi keropok kembang ni. Boleh jugak buat kunyah-kunyah cuti hujung minggu ni. Rezeki anak-anak. Sekian.


Seronoknya kalau dapat bercuti macam ni --> SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...