Sila Tinggalkan Jejak Anda

Assalamualaikum dan selamat pagi sume2....


Wah, aku baru je bangun tido ni lepas anak aku kejut suruh wat susu. Hahaha. Ingat nak sambung tido balik tapi anak aku mesti tak bagi punye. Huhuhu....


By the way, ini adalah pengumuman khas untuk mereka2 yang telah follow blog aku yang tak seberapa ni. Korang2 yang dah follow tu aku ucapkan berbanyak2 terima kasih. Kamsamnida. Akan tetapi.... di manakah jejak anda wahai sahabat2 baruku? Please.... leave your link. I think u want me to follow u back, right? But, i can`t. Yang mana jejaknya aku dapat cari tu aku akan follow balik. Yang tak jumpe tu tak dapat la nak follow. So please... for those yang terbace entry ni akan meninggalkan jejak kamu di sini.


Makasih ya :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...