Follower ke 111 :: TQSM

Assalamualaikum....

Sejak aku join segmen kat satu blog ni, follower aku semakin bertambah. Walaupon takde la seramai mana tapi aku seronok dan happy sangat2. Ihiks..

Terima kasih banyak2 kepada mereka2 yang sudi follow blog saye ni. Walaupon masih hijau tapi anda masih mahu memberi saye peluang. Tak macam sesetengah blogger tu, tak sudi nak follow bila tengok bilangan follower yang sedikit. Takde pengaruh la kononnye tu...

111... Itulah nombor bertuah untuk kali ni. Dan pemenangnya ialah Encik Mohd Yunus. Kamsahamnida incek. Semoga anda diberkati. Amin..

2 comments:

::budak:: said...

wah, tahniah..memg best kan tgk follower ramai..boleh blog walking sekali :)
info pun dpt bnyk :)

Nurul Faiz Bikers said...

makasih budak. hihi... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...