Habit Lama Menyerang Kembali


Assalamualaikum pembuka kata...

Aku pon tak tau kenapa aku jadi begini. Dah lama aku tak berperangai sedemikian. Kenapa la aku suka sangat dengan novel. Dah berapa tahun aku berhenti membaca novel. Sejak kemunculan drama Nora Elena yang ceritanya diadaptasikan daripada novel Kasih yang Suci aku kembali membaca dan menjadi ulat buku novel-novel tempatan. Yang sadisnya novel KYS tu aku tak jumpa-jumpa lagi. Mana nak cari ni? 3 novel dah aku beli sebagai pengganti KYS. Sekarang ni aku tengah asyik masyuk membaca novel Lagenda Budak Setan (saga 1). Dah melekat pulak kat novel tu. Lepas ni confirm kena cari saga yang seterusnya. Last2 nanti terus tak jumpa novel KYS. Aku memang gila novel.

Sekarang ni kalau balik kampung tak bawak laptop pon takpe janji ada novel. Huhuhu. Novel vs Laptop la pulak ye.



4 comments:

Cik Jingga said...

sama la..ulat buku jgak.. kalau pergi mana2 make sure ada satu buku.. tu kalau jln jauh la.. kalau nk g pasar pe hal nak bawa kan? ahahaha.. tapi xlayan novel yg jwang2 ..layan novel yg genre fiksyen sains/sejarah n seram.. hehehe

Nurul Faiz Bikers said...

@Cik Jingga
bagus la suka baca buku ilmiah.
:)

Cik Jingga said...

tapi cepat mengantuk.. tu pun kena ada mood kalau nak bca buku gitu

Nurul Faiz Bikers said...

@Cik Jingga
haha. betol tu dan mesti kena ada minat baru boleh baca kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...