Percubaan Pertama Berjaya !

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger sekalian alam...

Hari ni rasa happy sangat walaupon petang tadi bengang giler. Ade la sebabnye kan.. Hihihi. Setelah beberapa hari aku mencuba satu tutorial yang menggunakan photoshop akhirnya aku berjaye juge. Sobsob... Aku memang suka edit2 gambar ni. Cuma photoshop ni agak susah aku kira. Memang salute la pada mereka yang blaja pasal benda ni. Pening dah kepala aku nak buat macam yang diajar tu. Hihi. Tu la, nak sangat buat kan dah pening.

Bila dah edit tu inilah hasilnya...



aku gunakan gambar anak aku sebagai sumber inspirasi :: gabungan photoshop dan photoscape


Macam mane? Ok tak gambar tu? Takde la kreatif sangat sebab baru belajar. Itu pon dah hampir berputus asa sebab susah giler la. Hahaha.

Di sini aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada yang empunya tutorial tersebut. Terima kasih yang tak terhingga kepada Ayu Candy. Saya la yang tanye awak kat facebook tu. Hihihi. Terima kasih sebab sudi melayan kerenah saye. Hihi. Selagi tak dapat buat saya memang tak puas hati la :p

Ok la. Sudah penat bercakap. Mahu blog walking pula :)

Tata...

2 comments:

AyuCandy (GulaGulaBeracun) said...

Yey! Congrats! :)
Takpe. Lepas ni cuba tutorial lain jugak. Nice try! :)

*awak rupanya yg tanya. its okay.. saya tak kisah

Nurul Faiz Bikers said...

ye saye. ngehihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...