6
Orang Memberi Komen

Cikgu Faiz adalah seorang perempuan yea...

Assalamualaikum.... Baru lepas berbuka puasa? Alhamdulillah... Mesti perot tengah se'eh. Sabo je la...


Lihat tajuk di atas tu.. Huhu. Ramai orang ingat saya ni lelaki. Nama pon Faiz. Di sini saya ingin memperbetulkan perkara yang sebenar. Cikgu Faiz seorang perempuan yakni seorang wanita. Nama penuh Nurul Faiz. Hihi. Sudah tahu? Bagus. Kepada yang tak tau tu it's ok.. Saya dah biasa dengan situasi macam ni. Even di alam realiti pon orang ingat saya lelaki jika lihat pada nama. Dah jumpa dan lihat diri saya barulah diorang tahu.


Harap lepas ni takde yang tersilap lagi. Kalau ada tu saya halalkan sempena hari baik bulan baik ni :)


sorry la kalau tulisan tak clear. lupe nak besarkan



Sekian, terima kasih.


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
6 Comments

6 orang comel dah komen:

Wan_hazel said...

hehehe..dulu wan pun ingt kan cikgu nie lelaki..rupanye perempuan..ehehe

Nurul Faiz Bikers said...

ala... ade lagi ke? huhuhu...
takpe2.
skr da tau :)

nurain said...

la! perempuan rupenye... ingatkan laki tauuu.. hihihih. ;p

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

Nurul Faiz Bikers said...

nurain : huhu. tipah tertipu la... err.. tak follow pon :(

Lissa said...

hehe.faiz tu menunjukkan lelaki kot. pekate pangil cikgu nurul^^

Nurul Faiz Bikers said...

Lisa : Boleh je nak panggil cikgu Nurul :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...