4
Orang Memberi Komen

Diana Danielle Tarik Zizan Ke Dada?



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Haha. Tak pernah-pernah Cikgu Faiz buat entry pasal artis. Ni tiba-tiba pulak kan? Layan je lah..




Aksi Diana Danielle tarik Zizan ke dadanya , eh nampak macam melekat, of coz la.. dah gambar camtu, aksi ini atas alasan : "alah cuma pada cover majalah jer, lagipun atas tuntutan kerjaya". Ehem.. imej Zizan baru-baru ini dipandang tinggi kerana sanggup menolak show ribu-ribu untuk bersama ustaz Azhar Idrus. Apapun dunia artis memang macam ni. Ada yang dari artis masuk dakwah. Ada yang dari Dakwah jadi artis.Lagi gambar di bawah.





Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

.: iEyLa :. said...

hurm..standard la jawapan artis kan kak.. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@.: iEyLa :.
betul tu.
dah faham sangat dah..

Bookkeeper Melbourne said...

Visiting here again... Smile!!!

Eikyen said...

artis kan , memang mcm 2 ..
rmai peminat ..
pminat pown xtw nak ckp ap .
teheeee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...