0
Orang Memberi Komen

Pagi Yang Agak Kelam-Kabut



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Nampaknya Cikgu Faiz sudah boleh tersenyum macam kucing di bawah ini.






Akhirnya berjaya juga Cikgu Faiz submit assignment yang pertama secara online. Fuhh !! Nasib baik la ada orang sudi tolong tadi. Kalau tak alamatnya kena tolak markah la sebab lambat hantar. Broadband ni pulak di saat-saat genting macam ni la dia nak buat hal. Kalau tak laju semacam je. Lepas ni nak kena buat assignment kenegaraan pulak. Harap kejadian pada hari ini tidak berulang lagi :)



p/s : lepas ni kena beli stok pos ekpress lebih sikit sebab tadi pon dah habis :(
Semalam pon habis jugak. Boleh kaya pos ekpress macam ni.


JOM MAKAN PIZZA !!! 3D PUNYE.

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...