Saya Minat Dia La...



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Bersua kembali setelah agak lama menyepikan diri dari dunia blogging. Cikgu Faiz sangat sibuk sejak kebelakangan ni. Untuk pengetahuan semua, Cikgu Faiz telah terkena sindrom 'Gila Kerja'. Haha. Ada sesiapa yang pernah mengalaminya?


Okay okay... ni nak tanya. Semalam korang tengok tak drama Atas Nama Cinta? Mesti tengok kan? Hehe. Semalam merupakan episod akhir. By the way... sebenarnya Cikgu Faiz suka tengok hero dalam drama tu. Hehe. Ala... Shah Iskandar tu yang pernah berlakon dalam drama Nora Elena. Dalam drama Nora Elena, Shah memegang watak sebagai Malik. Korang pon mesti suka kan? Hehe..



sumber : Abang Google tercinta :)




Kalau korang perasan la kan, lagu tema blog ni pon dah bertukar kepada lagu tema Atas Nama Cinta. Hehe. Begitu hebatnya penangan drama ni. Masa mula-mula dengar lagu ni memang rasa tak best langsung. Bila dah selalu dengar dan tengok serta menghayati drama ni... Cikgu Faiz telah mula jatuh cinta.... Terus cari lagu ni dekat YouTube dan download masa tu jugak. Haha. Fanatik habiss.


Watak Farish pon tak kurang hebatnya. Cuma yang buat 'spoil' bila Farish tu nak rogol Cinta. Apa-apa pon cerita ni memang sedih sangat semalam. Sobsob... Menangis jugak la semalam. Nangis nyorok-nyorok takut ada orang nampak buat malu je. Huhu...



sumber : Abang Google tercinta :)


Minggu depan drama Cinta Buat Emelda pulak. Harap-harap lagi best :)


Anda peminat Sony Xperia ?? Tengok ni.

2 comments:

sis92 said...

huhu sis pernah tengok sekali je citer ni tu pun masa cuti haritu balik rumah..

nurul syuhada said...

hehe.. tgk juga cte nie . best . blkon kt ngri itew tu yg tgk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...