2
Orang Memberi Komen

Hannani Susah Tidur Malam | Hadiah Sponsor GA



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 09 Mac 2014


Baru dapat update entri yang betul-betul. Beberapa hari ini hanya dapat update dengan join giveaway je. Huhu. Itu aje yang sempat daripada tak update langsung. Nak tahu, Hannani sekarang ni dah susah nak tidur malam tau. Selalu Hannani akan tidur pukul 10 atau 11 malam. Bila dah sibuk nak tidurkan Hannani, secara tidak langsung Cikgu Faiz akan tertidur sekali. Huhuhu.




Esok petang, InsyaAllah Cikgu Faiz akan poskan hadiah sponsor Giveaway Gadis Floral by Cik Akie. Cikgu Faiz sponsor keychain aje. Ada lima orang pemenang tapi hanya dua orang sahaja yang telah menuntut hadiah berkenaan. Oleh kerana sudah agak lama menunggu jadi terpaksa jugak poskan hadiah yang sedia ada. Buat pemenang, harap dapat bersabar ye :)


Hannani dah bangun ni. Jumpa lagi ye ^ ^




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Ida Irdani said...

Geramnya tgk baby!!!comeyyy :-)

Mimi Azirah said...

Hannani pyh tidur malam ye...msti die nk main main tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...