10
Orang Memberi Komen

Update Blog Guna Handphone Baru



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Isnin . 03 Mac 2014


Baru je habis mengajar anak-anak prasekolah yang comel-comel tu. Sekarang masa untuk update blog. Tak pernah-pernah Cikgu Faiz update lepas waktu mengajar. Padahal memang banyak kerja ni. Saje curi-curi masa update sekejap. Haha.


Sebenarnya Cikgu Faiz update guna handphone je. Saje nak test hp baru. Huhuhu. Best jugak ye update guna hp ni. Kihkih.



Agak kekok jugak nak menaip dan nak upload gambar. Banyak kali tersilap taip. Huhu. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
10 Comments

10 orang comel dah komen:

Hafiza AizZawa said...

mula2 mmg kekok.. lama2 mesti pandai gune.. sng kat mn2 pun bleh update blog.

ezyra daniel said...

agak leceh jugak update guna handhone,sebab skrin kecik hehe..lg best guna laptop jgk...

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

Sobri Yaacob said...

x pnah saya update pkai hp cikgu..
x tau lamcmmana rasanya..

puteri kasih said...

puteri tak suka sangat update blog guna phone...macam leceh je..hehe

Sis Vee said...

guna hp ke tablet ker , kena sabar sikit jer ...

BUNDA a.k.a KN said...

Biasanya bunda cuma BW jer guna handfon...nak update tak tau caranya...

mungkin hp bunda ni memang tak bolih utk nak update blog kot...kecik jer...

apa pun tahniah lah ada hp baru...jenis apa yer bolih tahu?nanti bolih bunda update ngn hp jugak...hehe..

salam ziarah dari bunda..

Wan Maruzen Wan Husain said...

sempat update blog lagi...baguslah

Miss Boo said...

kalo guna hp kat mana2 pun blh updated blog da... heee

Abe Kie said...

wah! mesti hp yg mahal n canggih ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...