6
Orang Memberi Komen

CPUV | KFC - Zinger Reloaded



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selasa . 18 Mac 2014


Lagi tiga hari sahaja bekerja untuk minggu ini. Lepas tu boleh bercuti seminggu. Yahuuu !!! Nak balik kampung. Nak dekat sebulan jugak tak balik ni. 






Nampaknya nuffnang tengah baik hati sangat ni sebab Cikgu Faiz dapat CPUV terbaru lagi. Alhamdulillah CPUV kali ini datangnya daripada KFC - Zinger Reloaded. Macam tau tau je yang Cikgu Faiz sekeluarga memang peminat KFC. Hehe. Sebulan sekali mesti dok cari KFC.


Ni tak lama dah nak gaji boleh la cuba Zinger Reloaded pulak. Hehe. Yang pasti, ayam goreng KFC tetap menjadi keutamaan terutama peha ayam. Hihi. Kegemaran abang Faqih Hakim tu. Sekarang ni pulak KFC dah ada Drive Tru jadi makin senang la nak beli tak payah bersusah payah nak beratur lagi. Tunggu je dalam kereta tak ke mudah dan menjimatkan tenaga. Hihi.


Banyak pulak hihi Cikgu Faiz ni ye. Okey la. Sampai ketemu lagi. Sekian :)


Siapa pulak yang nak bagi kereta percuma ni? --> KLIK


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
6 Comments

6 orang comel dah komen:

Sobri Yaacob said...

tahniah cikgu..
masyuk sakan cpuv,,

support md.. shark n inti :P

Shida Radzuan said...

wahhh best2 hehee ^_^ sama je ngn saya kak dapat smua diatas hehee :)

Hafiza AizZawa said...

tahniah.. banyak yg on going.. semoga keep on going..

Kisah Si Dairy said...

tahniah...boleh klik iklan satu kat sini..

Akeyla Azmi said...

Wah wahh bestnyaaaa piwittttt heheheh nak jugak kepci hihihi

Mimi Azirah said...

Tahniah faiz...dpt cpuv kfc tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...