4
Orang Memberi Komen

Pelik bin Ajaib



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Rabu . 26 Mac 2014


Pelik tetapi benar. Itulah yang Cikgu Faiz sedang alami sekarang apabila broadband masih belum dapat 'connect' walaupun bilnya telah dibayar semalam. Huhu. Biasanya internet akan boleh diakses dalam masa beberapa jam setelah bil dibayar. Ini dah 24 jam masih tak dapat digunakan. Tak pasal-pasal kena update guna handphone yang tak berapa nak canggih ni. Internet pon slow je. Huhu. Sabar je la.




Dah lama tak upload gambar sendiri. Hihi. Ini aktiviti malam tadi bersama suami, anak-anak dan adik-adik ipar. Jenuh mencari kedai makan sebab semua penuh + ada yang tutup. Akhirnya sampai la di kedai ini. Makan ala-ala western. Huhu. Sorry la takde gambar makanan. Tak ingat dah nak ambik gambar. Makanan sampai je terus ngap. Haha.


Berbalik kepada isu broadband tadi. Kalau malam ni atau esok masih tiada connection terpaksa la telefon celcom. Ni yang tak berkenan ni. Harap-harap malam ni internet dah okey. Nak buat assignment pon tergendala. 


Sekian.


 Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Nurzakiah Hanum said...

KENA CALL CELCOM TUE

budak said...

guna wifi jela cikgu..hehe

Sobri Yaacob said...

sama la cikgu..masa blajar pkai brodband..slalu jadi.. kena call selalu..kfc x3

eyqa yushaiza said...

kena beritahu cepat2 ni, kalau tak melayang duit kalau masih tak connect.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...