Cara Pakai Tudung Aidijuma White Label



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Isnin . 15 September 2014


Baru sekejap ni belek-belek akaun nuffnang. Tengok dekat bahagian keywords ada la empat keywords tapi ada satu yang menarik perhatian Cikgu Faiz.




Haaa... nampak tak tu? 'Cara pakai tudung aidijuma white label'. Hihi. Cikgu Faiz tak pandai nak buat tutorial tudung ni sebab Cikgu Faiz pon baru je belajar sikit-sikit. Kepada yang nak tahu cara-cara nak pakai tudung aidijuma boleh la join group tutorial >JUST TUTORIAL #BAWAL AIDIJUMA< di facebook. Harap dapat membantu. Sekian.


Cikgu Faiz suka pakai hp jenama INI


Yang menaip,

3 comments:

Vee Sandi said...

saya klu pakai tudung rinkas jer . pernah cuba belit/ pusing tapi mcm x cantik jer ... hehehee

Mimi Azirah said...

siap ada tutorial lg

azizah :) said...

jijah pon baru nak try2 pakai tudung aidijuma.. tp xde la nak lilit2 bagai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...