4
Orang Memberi Komen

Pendaftaran Selesai



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 11 September 2014


Alhamdulillah tadi Cikgu Faiz berjaya juga mendaftar untuk semester 6 PJJ UPSI. Line internet tak berapa nak okey. Kejap ada kejap takde. Ke memang dekat sini line celcom tak kuat? Hmmm...





Heh... sekarang ni semuanya secara online tapi kalau internet buat hal memang sakit la. Huhu. Nasib baik esok akan mula bercuti selama seminggu jadi dapat la Cikgu Faiz bersiap sedia untuk mencari apa-apa yang patut untuk assignment nanti. Hihi. Kesibukan akan mula melanda diri ini dan blog ini bakal terabai. Hukhuk. Sekian.


Terliur pulak tengok makanan ni --> TENGOK


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Iyqa Gani said...

wahh.. cikgu dah semester 6 dah utk pjj kat upsi?... saya student UPSI gak.. degree.. skrg tgh praktikal



jemput singgah entry saya ya cikgu...
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/awesome-giveaway-part-3-by-fatindiana.html

cik kiera said...

Tahniah cikgu :)
Klik satu untuk cikgu :D

Maria Firdz said...

Moga dipermudahkancikgu..

Mimi Azirah said...

alhamdulillah tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...