Kedudukan Alexa, Corot



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 13 September 2014


Akibat agak lama tidak update blog secara konsisten, ranking Alexa terus jatuh merudum.





Ranking Alexa 1 - 13,646
Ranking Alexa 2 - 12,773
Ranking Alexa 3 - 9,654
Ranking Alexa 4 - 18, 957 (terkini - 13 Sept 2014)


Entri sebelum ini di SINI


Fuhhh.... memang jatuh gila-gila la. Kalah ranking yang pertama sekali tu. Haha. Sekarang ni masa untuk update blog memang tak menentu sangat. Untuk pengetahuan semua, Cikgu Faiz ni cuma blogger suku masa. Sejak dah ada Hannani ni lagi la sibuk. Mana taknya, Hannani tak boleh langsung tengok bonda dia duduk depan laptop tau. Bila dia dah tidur pulak Cikgu Faiz nak kena buat kerja yang dah tertangguh. Sebab tu la blog ini seakan terabai.


Apa pun, Cikgu Faiz akan cuba perbaiki kedudukan Alexa blog ni. Tak nak la corot macam ni. Hihihi. Sekian.


Cantik --> SINI


Yang menaip,

6 comments:

Maria Firdz said...

Mmg ssh juga nk maintain alexa ni..

Etuza said...

sama lah blog merundum pelawat hehehe

Santan Manis said...

mcmna nk cek alexia tu ye? :) jmput singgah ke blog SM cikgu kalau sudi :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/09/kenapa-orang-suka-naw-buat-duck-face.html

Mummy-Ann said...

Kalu jarang2 update belog, memang boleh jatuh..macam belog mummy jugak

ros_reeza said...

takpe, nanti teruskan usaha lagi.. tpai ranking ni memang naik turun kan.

Mimi Azirah said...

xpe cuba lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...