2
Orang Memberi Komen

Pertama Kali Membeli-Belah Di Zalora



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Isnin . 14 Disember 2015


Buat pertama kalinya Cikgu Faiz shopping dekat laman web zalora. Kalau tengok harga boleh tahan jugak la. Kalau nak shopping seeloknya tunggu zalora buat sale. Masa tu mesti rambang mata dibuatnya.




Hasil shopping di zalora beberapa hari yang lalu. Hihihi. Ada dua barang yang Cikgu Faiz beli. Yang ni baru je sampai tadi. Tak sabar nak balik Bentong tengok rupa barang-barang tu. Berbaloi atau tidak dengan harganya? Nanti Cikgu Faiz update ye. Sekian.





Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Iola said...

Betul tu..beli time sale lagi berbaloi ♡

luqman zakaria said...

belum pernah lagi shopping online..nak jgk try..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...