Susahnya Nak Padam Akaun Wechat



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 26 Disember 2015




Dah lama sebenarnya Cikgu Faiz nak hapuskan akaun wechat ni. Tadi godek punya godek tak jumpa pulak perkataan 'deactived'. Lepas tu cuba google memang rumit betul cara-caranya. Cikgu Faiz dah 'disabled' link menerusi facebook dan nombor telefon. Email pon dah dihantar kepada team wechat tapi masih tiada balasan. Akhirnya, terus je uninstalled aplikasi wechat dekat telefon ni. Dah payah sangat kan. Hahaha. Jadi lepas ni Cikgu Faiz memang takkan guna wechat lagi. Yang ada cuma whatsapp. Sekian.


Yang menaip,

3 comments:

Aqilah Azmi said...

sama
qila pun dh hantar email
hrp dia delete la acc qila huhu
annoying kn

luqman zakaria said...

tak tahu plak susah nak Deactived kan account Wechat..nanti kalau dah tahu cara dia..jgn lupe share tau..hehe

Mia Liana said...

kak mia pun dah lama tak guna wechat ni...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...