Shopping Di Zalora | Woven Flat Sandal



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 19 Mac 2016


Khamis lepas, Cikgu Faiz ada order barang dekat zalora. Macam biasa la kan guna baucer yang dapat hari tu. Hihi. Mula-mula Cikgu Faiz nak beli blaus tapi bila masukkan kod baucer tu tak boleh. Pilih beg pulak. Pon sama tetap tak boleh nak bayar. Cikgu Faiz cuba barang mekap pulak. Pon sama tak boleh jugak. Huhu. Penat memilih barang akhirnya Cikgu Faiz pilih sandal pulak. Kali ni kalau tak boleh jugak Cikgu Faiz pasrah je la. Huhu. Alhamdulillah berjaya jugak submit kod tu. Hihi. Kalau ikutkan semalam (Jumaat) dah dapat barang tapi ninja van telefon bagitau boleh hantar hari Sabtu (hari ni la). Cikgu Faiz memang tak sabar nak tengok rupa sandal zalora tu. Huehuehue.



Yeay dah sampai !! Walaupun agak lambat dari waktu yang dijanjikan semalam, Cikgu Faiz dah tak kisah sebab barang dah ada di depan mata. Hihihi.




Excited giler sebab ini pertama kali Cikgu Faiz beli kasut secara online. Huhu.




Inilah rupa sandal zalora. Boleh tahan jugak tapi sayang seribu kali sayang, ianya besar dan longgar bila kaki Cikgu Faiz pakai sandal ni. Hahaha. Dekat tepi tu boleh adjust talinya tapi tetap longgar. Eheh. Kecik jugak kakiku ini rupanya. Sandal ni saiz 6 sebab biasanya kalau beli kasut memang saiz 6 je boleh muat. Mungkin Cikgu Faiz patut pilih saiz 5 kan. Tapi takpe, mungkin takde rezeki nak pakai sandal zalora ni. Lain kali boleh try beli saiz 5 pulak tengok muat tak. Hahaha. Nak tukar pon tak boleh sebab Cikgu Faiz beli guna baucer je. Hihi. Takpe, tunggu rezeki lain pulak lepas ni. Apa pun terima kasih zalora. Lepas ni jangan la segan segan nak bagi baucer lagi ye. Hihi. 


Oh ya, harga sandal ni RM79. Selain warna hitam ada jugak warna putih. Cikgu Faiz rasa warna putih lagi cantik tapi entah kenapa tangan Cikgu Faiz ni gatal gatal pergi pilih warna hitam. Sebelum ni pon Cikgu Faiz pernah beli barang di zalora ni. Servis memang bagus dan Cikgu Faiz berpuas hati dengan barang-barang yang dibeli. Sekian.




Yang menaip,

3 comments:

Roziah Muhammad Nor said...

Dapat jugak voucher tapi belum guna lagi taktau nak beli apa. Hihi

Nur Syuhaidah said...

nice entry. :D
cemburu wei. kasut tu lawa bhai :c
bolehkah komen cover saya?
https://www.youtube.com/watch?v=O_6A_L7Iu9M

Cik Yaya said...

lahhh xwat ukuran btul2 ye?
dia ade bnyk jnis saiz kan.kdng keliru..huhu
sbb tu kne uku btul2 ^,^

*mahal x??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...