Blog Review | Story From Heart



Salam. Hari ni aku nak review blog yang ke 2 daripada kumpulan aku. Segmen Encik Nasz. Tengok banner kat bawah ni.




Nama blogger Miela Jasmin. Sedap nama tu. Blog ni pon simple je. Loading pon cepat habis. Cuma ada beberapa perkara yang aku rasa beliau perlu perbaiki. Hihihi. Jangan marah ye adik.



1. Ruangan Nukilan Dari Hati :: akak rasa adik kena buat scroll sebab dah panjang sangat sampai ke bawah.


2. Ruangan Jom Cuci Mata :: pon kena buat scroll jugak tau. Heeee~~~ kasi pendek skit. Takde la panjang berjela-jela nanti.


3. Post entry adik tu kalau boleh dikurangkan jugak. Limit kepada 5 entry pon dah ok :) coz ada blogger yang tak suka nak scroll sampai bawah.



kat atas ni tentang Miela Jasmin.



Adik jangan marah tau akak komen banyak kat atas tu tadi. Hihihi. Ini untuk kebaikan blog adik juge. Kepada sesiapa yang nak berkenalan dengan lebih lanjut lagi boleh la masuk blog MIELAJASMIN ni. Jangan lupa follow sekali ok.


Tu je...... END.

4 comments:

Pondok Usang said...

sy bukan termasuk kumpulan awk ke..? hehe...

Nurul Faiz Bikers said...

@Pondok Usang
err... tak kot.
cer check lagi. hihi

mielajasmin said...

kakak comey!
mekaseh kritikan tu.
lau xde org gtau..sy pom xtau.
hehe.. done! dah perbaiki da..
hehe. :)
mekaseh kak

Nurul Faiz Bikers said...

@mielajasmin
came2 adik tiut.
nak tgk, nak tgk ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...