cookiedookieslove.blogspot.com AKA doremoncomel



Assalamualaikum pembuka bicara.

Ekceli tadi ada sorang adik ni follow blog aku. Nama dia DoremonComel. Bila aku klik balik link yang dia bagi kat shout box, ini yang keluar. Lihat gambarajah di bawah.



Blog telah dialih. Lebih kurang macam tu la. Sorry dik. Akak tak dapat nak follow balik. Kalau adik ada terbaca enty ni, silalah bagi link yang betul ok :)

5 comments:

diana said...

hari ni memang banyak la blog yang jadi macam ni..
kenapa entah...:

Nurul Faiz Bikers said...

@diana
tu la kan...
jgn kate sombong pulak kalau tak dapat nak jejak balik :)

Green Apple said...

kesian kat adik tu..

EmpayarUtama said...

Er, kesiannya DoremonComel.

Iwanski said...

apakah yg terjadi..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...