3
Orang Memberi Komen

Kelebihan Pemandu Peribadi





Hai, apa khabar semua. Baru hari ni dapat online semula setelah pulang dari kampung. Ok. Kali ni Cikgu Faiz nak bagitau tentang kelebihan pemandu peribadi. Sape kat sini yang bercita-cita nak jadi pemandu peribadi sila angkat jari. Hihi. Kat bawah ni merupakan antara kelebihan yang ada pada pemandu peribadi. Jom baca.....




1) Dah tentu-tentu dapat naik kereta mewah. Nak beli tak mampu, dapat bawak pon jadilah. Kalau bos meeting boleh la pura-pura jadi tuan punya kereta.



2) Bila bos meeting kat hotel-hotel besar mesti bos ajak makan sekali. Bukan senang dapat makan kat hotel besar. Paling koman pon bos bagi duit lebih suruh makan kat luar.



3) Boleh jalan-jalan kat negeri orang lain. Kira bekerja sambil melancong la. Apa lagi nak? Minyak, tol semua bos tanggung.



4) Secara tak langsung dapat jugak tahu sedikit sebanyak rahsia syarikat, rahsia bos nak kawin lagi.



5) Kalau dapat bawak anak bos yang cun lagi cantik. Boleh la cuba-cuba mengorat. Cintakan tak kenal siapa.



6) Bila bini bos nak pergi shopping, boleh jugak ikut shopping sekali. Kalau angin bini bos baik dapat jugak la dia belanja baju sehelai dua.




p/s : hehehe

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
3 Comments

3 orang comel dah komen:

Cik Ketam Malas said...

Nak jadi pemandu peribadi akak la. Boleh? Ehehehe. :)

YNA said...

yna mmg nak sgt driver klu dah ada rezeki lebih nanti, ahahaha

Nurul Faiz Bikers said...

cik ketam : akak takde kete beso la. huhu

yna : InsyaAllah. usaha lebih k... !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...