Blog Review | Ha... Itu Dia !!!



Assalamualaikum. Semalam aku join satu segmen tajaan Encik Nasz. Err.. segmen tu dah pon ditutup. Segmen mereview blog yang telah ditetapkan mengikut kumpulan. Dan inilah blog pertama yang aku review. Hihihi. First time nak review blog orang. Agak kekok pulak sebab aku pon baru dalam dunia blogging.



Blog secret ash. Kat atas ni header beliau. Tajuknya, Haa... Itu Dia !!!



Masuk je blog ni aku rasa senang hati sebab blog ni cepat je loading. Muehehe. Korang pon mesti suke kan kalau blog yang laju je loadingnya. Ha.. Apa lagi? Cepat terjah. Klik SINI cepat-cepat !!! Blog ni pon simple je aku tengok. Tak macam blog aku yang semak dgn mcm2 benda. Uhuk.


orang Sabah ni.


Kesimpulannya, blog ini dah ok. Tak perlu nak ubah dah. Kalau nak edit skit-skit tu boleh kot. Sebab blog ni cepat sangat loadingnya. Kecepatan loading itu sangat penting bagi mereka-mereka yang menggunakan broadband macam aku ni. Hihi.


Buat secret ash, akak ucapkan salam perkenalan. Dah agak dah orang mesti ingat akak ni lelaki. Huhuhu. Ok guys, lepas ni aku nak review blog ke 2 pulak. Dah habis dah la......


:p

2 comments:

secret Ash said...

Hohoho..... Trimas akak... :) Sya pula yg jadi shy2 cat skrg nie...

Nurul Faiz Bikers said...

@secret Ash
ahaks. sama2 malu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...