9
Orang Memberi Komen

Apa Makna Semua Ini ?


Assalamualaikum.


Adoy, bukak je blog tadi ingat nak follow mem follow. Tapi bila nak follow je terus jadi macam ni. Bingung dibuatnya.




Kenapa tiada nama Cikgu Faiz dan kenapa takde gambar?




Bila dah tekan butang follow tengok tengok masih sama je macam tadi. Kenapa ni?




Dekat gadjet pon sama jugak. Apa dah jadi ni?? Ada sesiapa yang pernah kena macam ni tak? Tak faham betul la.




With ♥..,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
9 Comments

9 orang comel dah komen:

Sally Yatiey said...

Tak pernah terjadi lagi :)

PinkUmmi said...

tak pernah jd mcm nih lg

♥ sitifarhana ♥ said...

sy pon kdg2 jadi mcm ni..dan sy pon tak tau knp boleh jadi mcm ni..hehehe

Cikgu Ma said...

mmg tgh problem kot...saya pun jd macam tu nak follow some 1...salam ramadhan faiz..lama x singgah =)

CintaKhadijah said...

samala! huhu

thomas said...

tak ada masalah,saya baru cuba,rupanya belum follow lagi.

jaakechik said...

jaa dari mula berblog hingga hari ni, mmg bila nk follow mmg tadak gambar profile. di komen ada pulak. ntah la knape..

shida'R said...

kak..nnt tekan option masuk balik gmbar akak k :)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

CF ada tukar dari public profile ke private ker? atau transform blogger profile ke google plus? Memang macam tu yang akan terjadi bila process peralihan berlaku, ahak macam bunyi ala ala sains tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...