2
Orang Memberi Komen

Video : Pesta Floria 2012 Di Putrajaya.



Assalamualaikum.


Pesta Floria sudah pun melabuhkan tirainya. Masa hari Sabtu baru-baru ni Cikgu Faiz berkesempatan untuk menyaksikan percikan bunga api yang berwarna-warni di sana. Kesesakan lalu lintas memang tak dapat nak digambarkan. Susah betul nak dapat parking. Setelah berpusing beberapa kali di sekitar kawasan pesta floria tersebut akhirnya Encik Suami berjaya juga mendapatkan tapak untuk meletakkan kenderaan.


Sampai-sampai je memang terserlah kemeriahan pesta ni. Dari jauh dah nampak kapal yang dihias cantik terapung di dalam tasik. Berwarna-warni. Okey, straight to the point. Cikgu Faiz nak tunjukkan video semasa percikan bunga api tersebut. Lebih kurang jam 10.30 ++ kalau tak silap. 


Err... maaflah, video ni tak berapa betul. Sorry kalau korang terpaksa menyengetkan kepala semasa menonton video ini. 


SELAMAT MENONTON !



video

Dah tengok ? Menarik tak ? Diharap korang semua sudi klik salah satu tabung di bawah ini :)






TERIMA KASIH !!


With ♥..,


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

shida'R said...

xdpt masuk..dpt tgk bunga api pun jd la kak kn..jnji tau pe terjadi dalm pesta tu heheee..^_^

Nurul Faiz Bikers said...

@shida'R
gambar dengan bunga-bungaan pon ada tapi takde masa lg nak update. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...