7
Orang Memberi Komen

Alhamdulillah, rezeki lagi :)

Assalamualaikum.


Hari ni merupakan hari yang paling bahagia dan seronok sangat-sangat. Eeeiii... rasa macam banyak je benda nak update hari ni. Hehehe.. Okey, relax... Kita mulakan satu-satu dulu. Baiklah, tadi buka je blog Cikgu Faiz terus serbu kat bahagian dashboard. Nak tengok la kalau ada cerita-cerita menarik daripada korang kan. Hehehe. Lepas tu ternampak entry GA NI. Wow! Seronok tak terkata sebab buat kali ketiga Cikgu Faiz menang lagi. Hehehe. Thanks Shida sebab buat GA ni. Memang berbaloi sangat :)



Ha, nampak tak kat atas tu? Hehe.





Kali ni Cikgu Faiz menang hadiah novel. Waaa... memang favourite la tu. Hehehe. Bagi sesiapa yang ada join tu jom semak sama ada anda menang atau tidak. KAT SINI.




With ♥..,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
7 Comments

7 orang comel dah komen:

mi$$ch0c0laTe said...

thniah yea :) xdk rezeki nk menang...

Nurul Faiz Bikers said...

@mi$$ch0c0laTe
terima kasih :)
takpe. rezeki lain kali kita tak tau lagi kan?

aimaniman said...

tahniah... tu le untungnya jika rajin join mana2 contest, kalau m sangat macam akak, ko diam je... he hee

dofollow sini...

~~oOpEt~~ said...

waa.. congratz cf :)

shida'R said...

hehee tahniah kak ^_^ cam terkena jer novel tu kat akak..kat bhgian hadiah dr sponsors ade cover buku tu kak g la tgk :)

Nurul Faiz Bikers said...

terima kasih semua. hehehe.

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah !! hehe..wlupn dah berlalu hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...