Tolong Saya Boleh ?


Assalamualaikum.


Amboi... bukan main lagi anak bujang sorang ni bergaya dengan topi keledar abah. Nak ikut jejak langkah abah jugak ke? Macam-macam la Faqih ni. Err.. sebenarnya bukan ini yang Cikgu Faiz nak cerita. Ini lebih kepada pertanyaan dan ingin meminta pendapat daripada anda semua ya.


Hari Sabtu ni birthday Encik Suami. Biasalah kan kalau dah hari lahir tu mesti la ada sesuatu sebagai hadiahnya. Tapi kan, Cikgu Faiz buntu dan tak tahu nak bagi hadiah apa la. Harap korang dapat membantu memberi cadangan hadiah apa yang sesuai. Encik Suami ada request dua benda tapi Cikgu Faiz rasa benda tu macam tak sesuai je.


Apa kata korang? Sambil-sambil bagi pendapat tu boleh la layan gambar bikers sorang ni.





Gelak sampai tak nampak mata.





Best sangat ke pakai topi keledar abah tu?





Muka kontrol hensem.





Tulisan berwarna hijau telah diedit oleh Encik Suami yang begitu gilakan warna hijau. Huhuhu.




With ♥..,

8 comments:

~~oOpEt~~ said...

peminat hijau rupanya en suami cf :D

err.. xpasti la hadiah apa.. kalau pet, mungkin benda2 y berkaitan minatnya.. or apa2 y dye pernah mention dari dlu tp xdpt.. hehe

Nurul Faiz Bikers said...

@~~oOpEt~~
nampak gayanya terpaksa la beli ps2. huhuhu

haz said...

purse and belt? hee. xtaw2~ >.<

shida'R said...

amboi seronok dia men helmet tu kak heheee ^_^

Nurul Faiz Bikers said...

@haz
boleh jugak :)

shida : tu yg tersengih je tu.

Sally Yatiey said...

Comelnya Faqih ni. hee. Beli hadiah yang suami Cikgu Faiz nak sangat miliki ^_^

Nurul Faiz Bikers said...

@Sally Yatiey
kena beli ps2 la ni.
kalau tak main nanti rugi la pulak.
huhu.

sHaRiNa eLyaNa said...

besar helmat dr tuannya hehhe..motor xya ckp lah kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...