3
Orang Memberi Komen

CPUV | INTI Rebranding Campaign



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Selamat malam semua. Dah makan ke? Cikgu Faiz tengah makan nasi goreng USA ni. Sedap jugak. Alhamdulillah. Malam ni nak update pasal nuffnang je la. Hehe.





Itu dia CPUV ke-4 untuk bulan Oktober ni. Datangnya dari INTI Rebranding Campaign. Terima kasih kepada nuffnang yang sudi bagi CPUV ni. Rezeki memang tak pernah putus sejak kebelakangan ni walaupon earning takde la banyak sangat ^ ^ Apa pun Cikgu Faiz tetap bersyukur. Sekarang ni masih menunggu cek yang pertama dari nuffnang. Bila la nak sampai ni? Tak sabar rasanya nak lihat hasil blogging selama beberapa tahun ni.


Kepada yang dah klik tu Cikgu Faiz ucapkan berbanyak terima kasih. Jangan lupa mention yer kalau korang klik. Sekian.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
3 Comments

3 orang comel dah komen:

mummy a.k.a. mokcik said...

Tahniah Cikgufaiz

Shida Radzuan said...

byk BE kak faiz tahniah :)

roslita thalib said...

wah banyaknya :D ros pun baru perasan dapat CPUV INTI ni tadi. btw ros follow sini. singgah la blog ros ye.. :) http://rozeath.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...