4
Orang Memberi Komen

CPUV | Nestle Drumstik



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Selamat berhujung minggu semua. Rasa separuh lega dan penat sangat sebab Cikgu Faiz baru je dapat siapkan assignment Kemahiran Komunikasi. Belum dapat lega sepenuhnya sebab pensyarah tak reply lagi private mesej Cikgu Faiz. Pssttt... sebenarnya tarikh submit pada hari Jumaat hari tu tapi apakan daya, Cikgu Faiz tak dapat nak siapkan lagi. Cuti Sabtu Ahad baru dapat buat sampai siap. Huhu. 


Bila dah siap buat assignment baru la boleh update apa-apa yang patut dekat blog ni. Hehe. 





Yeay.... baiknya hati nuffnang sebab Cikgu Faiz dapat satu lagi CPUV pada bulan Oktober ni. CPUV yang datangnya daripada Nestle Drumstik. Argghhh... tiba-tiba terasa nak makan aiskrim la pulak ye. Huhu. Apa agaknya yang Nestle Drumstik nak bagi dekat pengklik iklan ye. Kepada penggemar-penggemar aiskrim tu jangan segan-segan untuk klik ye ^ ^ Jumlah CPUV yang sedang berlari-lari di blog ini telah menjadi tujuh kesemuanya. Syukur sangat. Sekian.


Asyik rokok, rokok, rokok !! BACA.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

deno said...

wah banyaknya on going.... kaya2... :)

Norhasniza Khalid said...

bestnya, banyak tu still on going... mama ada 2 je yang setia on going...

Mimi Azirah said...

Wan tahniah

ZazaMyMoon said...

congrats cikgu faiz.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...