7
Orang Memberi Komen

Ephyra Yang Diidam-Idamkan



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 06 Februari 2014


Akibat terpengaruh dengan cerita-cerita, review serta iklan yang terdapat di blog, Cikgu Faiz berasa terpanggil untuk mencuba produk terlajak laris ini. EPHYRA. Excited bila baca entri-entri pasal produk ni. Rasa nak jugak try. Macam best je. Hihi. Ini merupakan kali pertama Cikgu Faiz mencuba minuman yang berasaskan kecantikan dan kesihatan ni. 





Cikgu Faiz order dengan sis Mialiana aje. Ala, siapa yang tak kenal kan. Rasanya ramai yang kenal dengan blogger yang famous amos ni ^ ^ Seronok betul bila dapat bungkusan Ephyra ni. Huhuhu. I like.




Wah wah !! Sangat teruja dan tak sabar nak tunggu hari malam semata-mata nak minum ephyra ni. Hahaha. Terpoyo pulak Cikgu Faiz ni. Cikgu Faiz beli ephyra pek percubaan aje. 10 sachet = RM65. Nak test dulu okey ke tak. Kalau ada perubahan nak teruskan dan beli sekotak yang dalamnya ada 30 sachet. Hihihi.




Semalam Cikgu Faiz ada jugak mempelawa Encik Suami untuk mencuba ephyra ni tapi dia tak nak. Huhuhu. Katanya takut jadi macam perempuan pulak. Haha. Cikgu Faiz bagitau Encik Suami yang ephyra ni boleh diminum oleh kaum lelaki jugak. Kalau Encik Suami pon berminat dengan ephyra ni nanti boleh la mintak dia belanja. Hikhikhik. 


p/s : Tak sabar untuk melihat sendiri hasil daripada meminum ephyra ni. Ada lagi sembilan hari :)


Nak duit raya tak? Tekan SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
7 Comments

7 orang comel dah komen:

NinaAz said...

femes ephyra ni. hehe. ehem3. pasni boleh tgk testimoni dr cikgu faiz. winkwink

sYiRa LoKMaN said...

makin lawa la lepas ni :D

Ayue Idris said...

rmai jgk amek ephyra ni..best ek? review nnt tau! :)

Umi Nazrah said...

jangan lupa update result nanti ;)

Hafiza AizZawa said...

untuk kulit yer.. nnt boleh la wat review sebelum dan selepas..

puteri kasih said...

CF...nanti buat review yer :)

Azhafizah Md Nor said...

selamat berEphyra Kak..gerenti jatuh hati tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...