7
Orang Memberi Komen

First Giveaway by Izni Sofia



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 06 Februari 2014


Mulakan entri hari ini dengan giveaway dulu. Hikhik. Ada orang invite jadi apa salahnya kan. Thanks adik Wanie. Kepada yang nak join sekaki silakan klik banner di bawah ini.




Nak terbeliak bijik mata Cikgu Faiz tengok hadiah GA ni. Huhu.



# Samsung S4 *boleh pilih warna - 1 pemenang
# Jam Touch Screen *boleh pilih warna - 2 pemenang
# Beg galas *boleh pilih idol - 1 pemenang






Haa... menarik kan hadiahnya. Paling syiok kalau dapat hadiah Samsung tu. Hukhuk. Cikgu Faiz memang tengah dalam proses nak tukar handphone ni. Huhu. Mana tau ada rezeki. Hihi. Korang tak nak mencuba nasib ke? Nak jugak? Klik cepat banner di atas tu...


Tarikh tamat - 30 Mac 2014




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
7 Comments

7 orang comel dah komen:

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

Nur Khairiah Irwanie said...

Good luck ckgu :)

Aku Penghibur said...

selamat bersegmen cikgu.. all the best ^_^

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Muhammad Taufiq said...

Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Sis Vee said...

semoga berjaya ...

Nadya Dyana said...

all the best :)

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...