7
Orang Memberi Komen

CPUV | Popular Bookstore



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 14 Februari 2014


Dek kerana kesibukan yang melampau di sekolah mengakibatkan Cikgu Faiz tidak dapat update selama beberapa hari. Rindu sangat nak taip menaip di blog ni. Tapi apakan daya, kerja di sekolah lebih penting berbanding blog ini. Huhu. 


Lama jugak tak tinjau-tinjau keadaan di nuffnang. Setelah sekian lama tak dapat iklan terbaru, hari ini Cikgu Faiz happy sangat sebab ...






Yess..!! Sudi jugak nuffnang kasi CPUV terbaru ni yang datangnya daripada Popular Bookstore. Baru hari ni dapat. Seronok betul rasanya. Hahaha. Harap iklan ni akan bertahan lama di blog Ding Dang ni ye :)


Terima kasih nuffnang dan Popular Bookstore ^ ^ !!


p/s : Cikgu Faiz akan membalas jejak sedikit demi sedikit. Harap jangan ada yang merajuk kalau Cikgu Faiz tak jejak blog korang. Kena slow and steady sebab banyak nak kena reply ni. Huhuhu :)


Takutnya !!! Tengok ni.. --> KLIK


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
7 Comments

7 orang comel dah komen:

Sis Vee said...

dri awal januari saya tgk kempen tak masuk2 . nak tgk gak dah ada masuk kempen baru tak . Tahniah !

Mia Kassim said...

Tahniah! :D

Nadya Dyana said...

Tahniah :)

Mimi Azirah said...

Tahniah faiz

ikhwan yusuff said...

tahniah CF....Banyk rezeki ya..:DDD

Azhafizah Md Nor said...

CPUV dah dapat ye..tahniah kak

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

tahniah yer dapat cpuv daripada nuffnang..

mselim3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...