6
Orang Memberi Komen

Hadiah Giveaway Syuhada1981.com



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 16 Februari 2014


Beberapa hari yang lepas Cikgu Faiz terima parcel. Dalam pada sibuk-sibuk tu terubat juga hati dengan penerimaan hadiah ini. Hehe. Hadiah Handphone Giveaway di blog syuhada1981.com. Cikgu Faiz menang hadiah random jer. Hadiah handphone blogger lain yang dapat. Huhuhu. 



Dapat hadiah solat perfume. Ada cop halal lagi tu. Hihi.





Dalam kotak tu ada 6 botol solat perfume yang berlainan bau. Sebotol dah kena kebas dengan Encik Suami. Hihih..





Cikgu Faiz juga mendapat sijil sebagai tanda kemenangan. Hehe. Pertama kali dapat sijil giveaway ni :)






Berbanyak terima kasih kepada kak Syuhada. Lain kali buat la giveaway macam ni lagi ye dengan hadiah yang best best. Sekian.


p/s : Baru-baru ni Cikgu Faiz menang topup RM5 pulak di blog Hunyeda. Terima kasih kepada penganjur dan sponsor. Hehe. Murah rezeki. Syukur :)


Siapalah agaknya yang dapat duit ni? --> KLIK


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
6 Comments

6 orang comel dah komen:

Hafiza AizZawa said...

tahniah... best nye dpt perfume..

ikhwan yusuff said...

wah2xx...tahniah CF..:DDD

Sally Yatiey said...

Tahniah CF ;D hee

Wan Maruzen Wan Husain said...

tahniah....

tenku butang said...

wahh tahniah ye!!!

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 1373
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Syuhada Baharudin said...

hai cikgu..

tahniah & terima kasih diatas entri ini.

untuk pengetahuan cikgu..

hadiah utk cikgu ni memang saya sengaja bagi 3 botol utk wanita & 3 botol lagi utk lelaki iaitu utk encik suami cikgu la.. tgk kat botol kalau W-women
kalau M-men ye..terima kasih atas penyertaan cikgu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...