Kesian Hannani



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Isnin . 03 Februari 2014


Lama dah simpan entri ni dalam kepala otak tapi masa tak mengizinkan untuk update di blog. Hehe. Al kisahnya cerita ni lebih kurang empat minggu lepas kalau tak silap. Huhu. Lama betul kena peram ye.


Nak dijadikan cerita, adik ipar Cikgu Faiz dan family dia pergi bercuti di Sabah. Seronok betul bila dengar orang pergi jalan-jalan makan angin ni. Mana taknya bila dah balik tu dapat jugak la ole-ole dari negeri di bawah bayu tu. Cikgu Faiz pon teringin jugak nak ke sana tapi takde rezeki lagi. Huhu. Takpe. Sabar je.




T-Shirt Sabah untuk Encik Suami, Cikgu Faiz dan Faqih. Hannani takde. Huhuhu. Mentang-mentang kecik lagi ^ ^




Dengan tak semena-mena, tak lama lepas tu Hannani dapat hadiah ini pulak. Hehe. Lebih mahal dari ole-ole untuk abah, bonda dan abang dia. Hahaha. Alhamdulillah... murah rezeki Hannani. Apa pun terima kasih diucapkan kepada Ode, Mokde dan Zhafran sebab bagi ole-ole dan hadiah untuk kami berempat :) Moga murah rezeki kalian sekeluarga :D Amin...




Yang menaip,

6 comments:

Hafiza AizZawa said...

hannani dapat satu set lengkap semua.. ada masa pergi la sabah... mmg best sgt..

Sobri Yaacob said...

hadiah dari sabah :) cantik..

Mimi Azirah said...

sekali besarrrr hadiah hannani

Phat said...

wah best2

Cikgu Norazimah said...

Teringin nk ke sabah lg..masih terasa kesedapan ikan bakar di pasar filipina ;)

puteri kasih said...

hadiah Hannani lagi special :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...