Menang Giveaway di Blog Syuhada1981DotCom



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selasa . 04 Februari 2014


Perhatian !!! Kepada mereka yang ada join Handphone Giveaway di blog Syuhada1981DotCom baru-baru ini, korang dah semak ke senarai pemenang? Cikgu Faiz dah. Hehe. Semak di SINI. Alhamdulillah.. buat kesekian kalinya blog Cikgu Faiz menang lagi ^ ^ Tak dapat handphone tapi dapat solat perfume. Hehe. Susah tu nak jadi top referral. Jadilah kan. Ada jugak kenangan sepanjang Cikgu Faiz berblog ni. Huehue.




Nombor giliran Cikgu Faiz ialah 45. Ada ong tu :)



Ha... nampak tak tu nombor 45. Heeee.... 


Terima kasih kepada penganjur kerana telah menganjurkan satu GA yang hadiahnya memang gempak walaupun tak menang hadiah utama tersebut. Huhu. Lepas ni buat la lagi GA yang gempak macam ni ye. Mana tau ada rezeki lagi. Hihi. Kepada yang tak menang tu jangan sedih-sedih ye. Korang boleh join banyak GA yang lain. Antaranya :


Sekian. Peace no war ^ ^


<KLIK>


Yang menaip,

6 comments:

NinaAz said...

tahniah cikgu faiz :)

Zara Nurhaidah said...

thniah cikgu.. zara xddpt.. huhu. xpaa laa.. at least dpt support anjuran sesama blogger dah kira ok rasa nya.. ^^

puteri kasih said...

Tahniah CF :)

Mar Mansor said...

tahniah..murah rezeki tu..

Mama Darwiish said...

tahniah cikgu...patt wangi semacam :)

Azhafizah Md Nor said...

tahniah..wah bestnya menang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...