Follower ke 400 | wow !



Assalamualaikum.


Hai.. Selamat Hari Selasa. Happy Tuesday. Eeee..... hari ni kan happy sangat-sangat. Lalala... Cuba korang jeling-jeling sikit followers kat sidebar cikgu Faiz ni. Ngeh ngeh... Sudah ada peningkatan la. Yess ! I like. Bukan senang nak naik sampai macam ni. Terharu sangat-sangat pada mereka yang sudi follow blog cikgu Faiz yang pink ni.


Tanpa membuang masa jom cikgu Faiz perkenalkan follower cikgu yang ke 400.


Taraaaa.... !!!



Ini dia adik Norasyidah. Follower ke 400.


Korang kenal ke gadis comel ni? Dah follow blog dia? Belum? Ha, apa kata korang follow blog yang comel ni ramai-ramai. Blog adik ni simple sangat-sangat. Dalam masa beberapa saat je dah berhenti loading. Itu yang korang suka kan. Heehe.


Buat adik Norasyidah terima kasih sebab sudi follow blog ni ye. Kalau rajin komen la kat chatbox baru cikgu Faiz tu (promote nampak. hihi).


Sekian.

5 comments:

lady butterfly said...

congrats.. =))

Muhammad Burn said...

tahniah!

Nurul Faiz Bikers said...

@lady butterfly
terima kasih.

Muhammad Burn : tima kacih ye :)

Achik Syida said...

hehe..terima kasih juga cikgu sudi buat entry untuk syida :)

Nurul Faiz Bikers said...

@Achik Syida
sama-sama kasih ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...