6
Orang Memberi Komen

Faqih dan Permainannya...



Assalamualaikum.


Hai, sebelum masuk ke tahun baru 2012 baik Cikgu Faiz update dulu. Ok la. Hari tu kan, Cikgu Faiz pergi berjalan-jalan cuci mata ke IOI Mall yang terletak di Puchong. Cikgu Faiz pergi bersama Encik Suami, Faqih dan adik ipar. Sampai je ke destinasi, kami terus window shopping dari satu tingkat ke satu tingkat.


Lepas tu kami ternampak tempat yang ada permainan untuk kanak-kanak. Apa lagi, bukan main suka si Faqih. Kami terus menuju ke sana. Cepat je si Faqih nak naik permainan kat bawah ni. Huhu. Layan je...


debab tak saya?



main tekan tekan



tak pandang kamera dah



pelik sangat tengok gelagat orang


Itulah antara aksi-aksi Faqih ketika bermain permainan di IOI.

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
6 Comments

6 orang comel dah komen:

akuamir said...

aiyark,, bestnye dah ade anak!! haha

salam kenal dan follow,, klo sudi singgah la lawat blog sayaa,.. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@akuamir
memang best sgt.
cepat-capat la kawen dan ada anak :p
sy dah follow tadi :)

akuamir said...

haha,, awal sangat lagi nak kawin LOL,,:D

tanx.. !

Nurul Faiz Bikers said...

@akuamir
zaman sekarang tak kira dah suma tu.
cukup umo kawen.
haha.

puteri kasih said...

Comelnyer anak cikgu :)

rasa nak cubit pp...hehehe

Selamat tahun baru buat cikgu sekeluarga :)

Nurul Faiz Bikers said...

@puteri kasih
terima kasih puteri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...