Contest : Jom Sertai Geng Kepoh!



Assalamualaikum.


Hai. Ini entry ke 2 pada hari ini. Hari ni saya nak join contest la pulak. Contest ini telah ditag oleh zana. Thanks Zana coz sudi tag akak ye. Muah !





Kalau ada siapa-siapa yang nak join tu boleh la klik DI SINI.


Sis dah tekan apa yang patut ditekan :)


Err... sis komen pasal blog la yer. Blog Budak Kepoh ni simple, cepat loading dan sejuk mata memandang sebab dia menggunakan warna biru. Kalau boleh letak la blog archieve supaya blogger-blogger lain boleh tengok apa cerita hari-hari sebelumnya :)


Tag


Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30 Disember 2011 tepat jam 8.00 malam.

8 comments:

chegu abbas said...

kuat masuk...contest hihihi..good luck...

Nurul Faiz Bikers said...

@chegu abbas
nak buat mcm mana kan, dah org tag.
taknak menghampakan mereka :)

Papa Mifz said...

Semoga monang yer ;-)

Nurul Faiz Bikers said...

@Papa Mifz
makasih yo :)

fiezah91 said...

hehe.. good luck. rajin la join kontest. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@fiezah91
kadang-kadang rajin, kadang-kadang malas. hehe.
terima kasih ya.

budakepoh said...

maceh sbb join!

Nurul Faiz Bikers said...

@budakepoh
sama-sama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...