Paint??? Macam tak ok jer.



Assalamualaikum.


Hari ini tepat jam 12 malam 11 Disember 2011 aku telah dikejutkan dengan satu ciuman hangat sempena Hari Ulang Tahun Kelahiran. Hihi. Eh, sebenarnya bukan nak cerita pasal ni tapi pasal gambar kat bawah ni ha. Cuba tengok.





Nampak ganas tak? Haha. Yang sebenar-benarnya gambar ni telah diedit oleh suami cikgu Faiz. Tak sangka suami saya pandai bab edit gambar ni. Huhu. Bila ditanya edit guna apa dia kata guna PAINT je. Cikgu Faiz memang tergelak besar bila dengar perkataan PAINT. Hihi. Jahatkan.


Dulu program PAINT ni simple sangat-sangat. Yang saya tau kita cuma boleh melukis je. Tapi tak sangka suami saya tu pandai jugak godek-godek PAINT ni. Haha. Yela, sekarang ni kan orang semua sibuk edit gambar guna photoshop tak pon photoscape ataupon Adobe Illustrator. Tup tup suami saya boleh edit guna paint.


Bila suami saya tunjuk program PAINT tu saya berkata, ooooo...... Boleh edit jugak eh ? Hihi. Punya la lama tak bukak PAINT. Tiba-tiba dah jadi lain. Korang pulak pernah tak guna PAINT ni? Ataupon korang guna program lain untuk edt gambar?? Cer share. Hik.

4 comments:

izan mama mia said...

selamat ulangtahun kelahiran.....:)pjg umur, banyak rezeki....

thomas said...

Happy Birthday! Wah!Cantik gambar naga,saya guna photoshop utk edit gambar sahaja,lain2 kegunaan belum belajar lagi.

Nurul Faiz Bikers said...

terima kasih Izan Mama Mia dan Thomas.

Ji Joe said...

lalalala... lyan lagu slow huhuhu
moga pnjng umur murh rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...