Follower Bertuah - 444



Assalamualaikum.


Hai, tengah buat apa tu? Hari ni followers saya sudah bertambah menjadi empat ratus empat puluh empat orang. Nombor yang agak cantik tu. Siapa agaknya follower yang bertuah itu?





Memperkenalkan follower saya yang ke 444 iaitu ...



a.k.a

Cik Oren !!!


Terima kasih la sebab sudi follow blog ni. Salam perkenalan buat Cik Jingga. Kalau nak tahu, Cik Jingga ni pandai buat header tau. Ha, tengok aje la entry ni. Korang nilai la sendiri ya. Kepada sesiapa yang nak follow beliau amatlah dialu-alukan.


Err... ni nak ingatkan kepada mereka-mereka nak nak follow blog orang lain tu, diharap korang tekan la butang follow macam kat bawah ni ya. Sebab butang ni aja yang berfungsi. Kalau korang tekan butang follow yang lain tu confirm korang takkan follow blog tu sampai bila-bila. Ini ingatan saja ya. Tak salahkan ingat mengingat?




Sekian.


p/s : nak beli hp Samsung? Survey KAT SINI.

4 comments:

Cik Jingga said...

hehehe..thank ya cikgu.. hehehe.. xsangka pulak ditag..ingt tag kena jwab soalan tdi..haaha...
yg buat header tu pun msih merangkak lagi.. ^^

Nurul Faiz Bikers said...

@Cik Jingga
sama-sama.
haha. dah cuak la tu kena jawab soalan.
:)

Cik Jingga said...

hohoho.. boleh tahan cuak la..

Nurul Faiz Bikers said...

@Cik Jingga
hehe
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...