Follower Ke 500.



Assalamualaikum.


Ini entry Tahun Baru. Selamat Tahun Baru 2012. Happy New Year. Nampaknya semakin hari follower Cikgu Faiz semakin bertambah. Syukur alhamdulillah kepada semua followers yang memberi kepercayaan kepada saya untuk terus berkarya di sini (erk, dah macam ayat artis la pulak). Huhu.


Tanpa membuang masa jom kita terjah follower Cikgu Faiz yang ke lima ratus ni.






Orangnya comel sangat. Blogger yang baru nak meningkat naik sama macam Cikgu Faiz. Jadi apa tunggu lagi? Jom follow beliau secara berjemaah. Dah follow tu jangan lupa bagitau dekat shoutbox dia. Nanti dia akan follow balik (pandai-pandai je).

1 comment:

meLLy! said...

wahhhhhh terharunyaaa :D first time ada orang buat camni kat saya. thanks ye Cikgu Faiz. i appreciate it so much ♥ semoga follower awak terus bertambah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...