3
Orang Memberi Komen

Karnival KOKO SKPU1 | Part 1



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Selamat Hari Sabtu. Isnin ni dah mula kerja. Sementara masih bercuti ni apa kata kita kasi update dulu. Okay, sebelum tamat sesi persekolahan tahun lepas, sekolah tempat saya mengajar telah menganjurkan satu Karnival Ko-Kurikulum. Iklannya di sini.


Karnival tersebut telah mendapat sambutan yang agak menggalakkan daripada warga sekolah. Ramai murid-murid yang hadir memeriahkan karnival tersebut bersama ibu bapa mereka. Di sini disertakan beberapa gambar semasa aktiviti tersebut.



bomba dan penyelamat.



pameran dadah oleh Agensi Anti Dadah Kebangsaan.



pameran peralatan menghisap dadah juga oleh AADK.



aktiviti berkuda.



punyalah ramai yang berbaris nak menunggang kuda.



sampai sini pon tak habis lagi.



ramai kan?



motosikal bomba...


Ini baru sikit. Ada lagi gambar-gambar yang akan menyusul. Tungguuu.....

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
3 Comments

3 orang comel dah komen:

Muttallif said...

Fuh...mesti best tengok jentera,jentera dan peralatan menyelamat BOMBA tu.

Kadang-kadang mereka punyai peralatan yang sangat canggih yang tidak pernah kita lihat.

Nurul Faiz Bikers said...

@Muttallif
memang teruja giler.
tak pernah tengok dari jarak dekatlah katakan. huhuhu.

Azekzk said...

terbaiklh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...