2
Orang Memberi Komen

Bukan 'muna' la Faqih...



Assalamualaikum.


Hai para pembaca sekalian. Selamat Hari Isnin. Nak tau tak? Faqih sekarang dah ada perkataan baru. Apa perkataan baru tu? 'Muna'. Erkk... apa pulak 'muna' tu? 'Muna' tu ialah 'bonda'. Huhuhu. Akhirnya tercapai jugak hasrat abahnya nakkan Faqih supaya memanggil saya 'bonda' walaupon perkataan tu masih tak betul sebutannya.


Kenapa 'bonda'? Kononnya macam zaman dulu-dulu la. Abahnya la yang cakap. Sepatutnya gelaran abahnya tu 'ayahanda' tapi saya rasa 'abah' tu lagi okay kot. Nampak manja je. Hehe.


Err... korang tak faham ke apa yang saya dok merepek ni? Takpe la. Layan je gambar-gambar Faqih ni.



baru snap semalam kat Jusco Equin.



suka sangat makan keropok.



suka sangat dapat naik gajah.



mainan lagi...


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

!✿! EyjaMasliza !✿! said...

Akak :') Eyja tak tahu nak tinggalkan link ni kat mana ? Masuk je blog ni , rindu kat Faqih . Huwaa :') Nangis lagi :') Ada nama akak :)

http://belogeyja.blogspot.com/2012/01/ya-allah-apa-aku-dah-buat-ni.html

:) Jemput baca ya :) Cium Faqih untuk Eyja , please :)

intan_blur said...

hahahahahaha..intan faham ape yg faiz mrepet tuh..
dulu intan pun klu x nak gelaran bonda.tp suami kate skema la sgt...haihhhh..
last2 umie la kite title kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...