0
Orang Memberi Komen

Koleksi Terbaru Aidijuma Bulan Mei 2015



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 31 Mei 2015


Dah lama rasanya tak update kolaksi terbaru tudung AIDIJUMA. Hihi. Setiap bulan tak boleh missed beli tudung ni. Kalau ikutkan tiap-tiap minggu ada design baru. Tapi Cikgu Faiz membeli mengikut kemampuan sahaja. Botak la kepala kalau tiap-tiap minggu nak beli. Pulak tu sekali keluar 4 5 helai design. Huhu. Cikgu Faiz akan beli design yang betul-betul menarik perhatian je dan yang paling penting boleh match dengan baju kerja. Haha.


Bulan Mei sahaja Cikgu Faiz dapat sambar 3 helai. Maksimum okey. Tak boleh lebih. Itu pon dah banyak kan. Nak tengok koleksi terbaru tu? Jom.



Ini white label. Namanya dah lupa la. Hihi. Cikgu Faiz beli sebab nanti boleh pakai masa mengajar tajuk 'meneroka angkasa' dekat murid-murid pra. 




Yang ni pulak green label sempena Hari Guru. Beli sebab kena dengan tema Hari Guru. Hihihi. Cikgu Faiz kan ajar ABC. Huhuhu.




Ini label terbaru. Yellow label. Label ni hanya dijual oleh premium reseller sahaja. Tiada di concept store mahu pun website aidijuma. Tapi tak tahu la kalau lepas ni datin ada jual online pulak. Hihi. Kainnya lembut macam black label jugak cuma harga je up sikit. Kalau black label biasa RM33. Yang ni Cikgu Faiz beli dengan premium reseller AJ. 2 lagi tu beli kat website je.




Esoknya terus selfie dengan tudung baru. Huhuhu. Lembut sangat. Berbaloi walaupun agak mahal. Hihi. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...