4
Orang Memberi Komen

Naik Lagi 333. Syukur.





Haiii, fuh setelah berpenat lelah mengemas rumah hari ni tibalah masanya.. Entry penghargaan untuk follower nombor cantik yang telah follow blog ni. Err,, cantik ke? Yang lain-lain tu jangan kecik ati ye. Terima kasih jugak kat korang sebab menyokong blog ni. Cuma follower nombor cantik ni special skit sebab nombor tu. Hihihi.



Jeng jeng jeng..... mari kita lihat sape yang kena.




tara.... ni dia follower yang ke 333. Ameera. Thanks adik coz sudi follow blog akak yang tak seberapa ni. Adik Ameera ni macam blogger baru je sebab follower dia baru nak naik. Sama la macam akak dulu naik sikit-sikit, lama-lama inilah hasilnya.



Sedikit maklumat mengenai Ameera. Baru berusia 17 tahun. Wah, tengah exam la ni ye. Good luck ye. SPM tu. Ameera juga seorang yang Happy Golucky. Maksudnya dia ni seorang yang sentiasa riang gembira. Berasal dari Kelantan dan sudah mempunyai seorang insan yang bergelar kekasih. Kekasih? Pelajaran jangan lupa k.


Ha, sape-sape yang rasa nak kenal dengan Ameera boleh la follow beliau eh.

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Aremeera said...

Thanks laa sys....sweet sgt-2...hahaha...lucu pown ader...
btw thanks skali lg..:)

Nurul Faiz Bikers said...

@Aremeera
its ok dear.
tima kasih gak tau :)

GincoMerahJambu said...

wah! tahniahh..bkn sng taw nk kumpul 333..bnyk kne usahe kn

Nurul Faiz Bikers said...

@GincoMerahJambu
ye. betol tu.
usaha tangga kejayaan !!
hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...