Tak Kisah Pon !!!






Haiii..... eh, korang perasan tak? Semalam aku ada post satu entry pasal BUDAK SEKOLAH YANG GEDIK. Cuba scroll blog ni sampai bawah. Entry tu dah takde kan. Hai.. nampaknya ada orang yang dah delete pasal entry panas tu. Aha, i don't care. Yang penting orang tu dah tau apa yang aku tak suka.



Buat orang tu, rajin-rajin la tengok blog ni. Sebab apa je yang saya tak puas hati saya akan taip di sini. Peduli apa. Dan saya saje je tak sign out sebab nak tengok entry apa yang akan didelete.



Sekian, terima kasih.

5 comments:

Dalila Hamid said...

dia terasa la tu.... tapi akak x faham la... memang org boleh delete entry kita ke?... maknanya klau kita terlupa log out org boleh olter entry kita camtu? uihh.. bhaya tu.... :(

Nurul Faiz Bikers said...

@Dalila Hamid
hihi. org tu guna laptop sy kak.
tu pasal dia boleh delete.

Dalila Hamid said...

oo... camtu ke....hhe..

Media Kita said...

emang bisa ya orang lain delete postingan di blog kita?

van-tech said...

kok sampai segitunya? mampir blog aku ya kawan, http://van-tech.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...