Selisih Dengan Aidid Marcello





Selamat petang sumer. Wah, tak sabar betol nak update hari ni. Sebab apa? Hihi. Ni nak citer ni. Tadi balik skolah aku pergi Giant Bandar Puteri nak beli pampers. Masa tu aku masuk sorang je. My sweetheart tunggu dalam kete. Masuk je pintu Giant tu aku berselisih dengan seorang lelaki berjalan sambil membawa pampers. Macam kenal. Aku berkata di dalam hati. Aku menoleh sekali. Ah, salah orang kot.




Lepas je beli barang aku pon masuk kete. My sweetheart cakap...

"tadi tak nampak Aidid Marcello ke?"

"ha?! Adid Marcello ke tadi tu?" aku tanya balik.

"yela, yang berselisih dengan ma dekat pintu tadi la..." jawab my sweetheart.

"la.... betul la Aidid Marcello tadi...." aku mengeluh berat. hihi.

"ingatkan orang lain..." aku berkata lagi tidak puas hati nampak gayanya.

"ruginya tak tangkap gambar dengan dia tadi, pastu letak kat blog mesti gempak" aku membebel lagi.


My sweetheart senyum je. Dia kata Aidid Marcello tu selalu beri barang kat Giant atau Tesco Bandar Puteri tu. Pastu mulalah kami berborak tentang artis-artis yang tinggal kat Puchong ni. Huehuehue. Ntah pape tah.





p/s : my sweetheart siap nak tanya si Aidid tu camana nak jemput School Attack datang sekolah dia. Hahaha. Lawak betul la. Jumpa pon tidak.

6 comments:

EyA edamanhatiku said...

waa untung cikgu faiz dpat slisih artis hehe p xamik otograp rugilaa

ain dzaya said...

untunggglaaa!!!!!!
jelezz!

ain dzaya said...

untunggglaaa!!!!!!
jelezz!

Nurul Faiz Bikers said...

@EyA edamanhatiku
tak sangka itu adalah Aidid...
rugi rugi rugi. hehe

Nurul Faiz Bikers said...

@ain dzaya
manade untung la...
tak dpt posing posing pon.
hahaha

sHaRiNa eLyaNa said...

hensemnya dia..hehe..sha pun pna nmpk n bergmbr ngn dia mmg sempoi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...