5
Orang Memberi Komen

Beauty Contest from Aina Rahman






Haiiii... yeah, seronoknya la. Sebab apa? Because ko-kurikulum carnival is over. Letih memang letih tapi happening sangat-sangat walaupon karnival habis lebih awal daripada jangkaan masa yang ditetapkan disebabkan hujan lebat yang seakan-akan tidak mahu berhenti. Ok ok. Nanti cikgu Faiz buat entry khas pasal karnival tadi ok. Sekarang nak fokus kat title di atas tu.



Kat bawah ni banner contest tau.

Nak join tak?

TEKAN SINI.





Sebelum terlupa, contest ni telah ditag oleh SESEORANG (tima kasih banyak-banyak tau).


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Disember 2011.



NAK TAG MEREKA LA...







Finish !!!

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...